På veien med Nova fra Scars på 45Det britiske alt-rock-ensemblet Scars på 45 lager lengsel, melodisk pop som kombinerer den store gitarrocken til Oasis med den melodiske, countrypåvirkede lyden fra Fleetwood Mac. Scars on 2007, som ble dannet i Bradford, Yorkshire rundt 45, begynte som en duo etter at tidligere fotballkamerater, sangeren / låtskriveren Danny Bemrose og bassisten Stuart Nichols, begynte å skrive sanger sammen. Etter hvert utvidet bandet til også å omfatte keyboardist David 'Nova' Nowakowski, vokalist Aimee Driver og trommeslager Chris Durling. Mens gruppen utviklet et lokalt påfølgende, var det ikke før deres sang "Beauty's Running Wild" ble brukt i en 2009-episode av CBS TV-drama CSI: New York som Scars på 45 fanget oppmerksomheten til den bredere musikkbransjen. I 2011, bøyd av den suksessen og en platekontrakt med Chop Shop-etiketten, ga de ut to EP-er, inkludert Give Me Something og Heart on Fire, dukket sistnevnte tittel på Grey's Anatomy, Vol. 4 lydspor. I 2012 ga Scars på 45 ut sitt selvtitulerte debutalbum med singelen "Heart on Fire." ~ Matt Collar, Rovi

JLab satte seg nylig sammen med keyboardist og JLab-ambassadør David 'Nova' Nowakowski for å diskutere livet på veien og hvorfor han er en fan av JLab.

JLab: Hvor lenge har du spilt tastaturet? 

Nova: Jeg har spilt tastaturet siden 4. I en alder av 13 begynte jeg med pianotimer og endte opp med å spille kirkeorgel for begravelser og bryllup. Jeg spilte ikke i mitt første band før jeg var 16. 

 

JLab: Hva er din favoritt ved å være på turné?

Nova: Jeg har noen få favoritt ting ... Jeg elsker å turnere og reise. I ung alder hadde familien alltid en lidenskap for å reise rundt og besøke nye byer. Jeg er så heldig å få turnere med vennene mine og også spille musikk. Amerika er et enormt land! Når du turnerer rundt i deg oppdager så mye om enkeltstater, de fantastiske menneskene og utrolig mat! Jeg tror at hvis vi aldri turnerte igjen, ville jeg dra hjem med et smil i ansiktet på grunn av opplevelsen og minnene som vil være hos meg for alltid. 

 

JLab: Hvilken musikk lytter du til før et show?

Nova: Ærlig talt? Det gjør jeg ikke personlig. Jeg liker å slappe av og slappe av med vodka soda! Jeg trenger virkelig å fokusere på showet før jeg treffer scenen, og sørge for at all energien min går med til den forestillingenance. Jeg blir fortsatt nervøs før jeg fortsetter uansett hvor jeg opptrer, selv når jeg gjør radiointervjuer / opptrerances. Men vi har nå det nye Crasher høyttaler som høres bra ut, så vi må kanskje sprenge noen melodier etter showene! 

 

JLab: Hva er de viktigste funksjonene i hodetelefoner og / eller ørepropper?

Nova: Det er en morsom tanke, men med hodetelefoner får den først plass. Jeg har et stort hode (det går i familien), så det er viktig å ha hodetelefonene komfortable! Jeg liker også en god, klar klingende klarhet i en hodetelefon. Øreproppene er et lignende scenario, og tilpasningen er like viktig. 

 

JLab: Hva er din favoritt JLab ørepropp? 

Nova: Jeg har brukt GLAM ørepropper i to år nå. Ikke bare til personlig bruk, men jeg bruker dem også på scenen når jeg spiller live. Igjen føler de seg komfortable og ser bra ut med en perfekt lyd gjennom hele. 

 

JLab: Hva er din favoritt JLab-hodetelefon?

Nova: Første gang jeg opplevde OMNIhodetelefoner var nylig mens de var på turné. OMNI ser flott ut og føles bra! Lyden er veldig bra med en god balancav både diskant og bass. Den beste funksjonen for meg er Bluetooth-kompatibilitet som kan kobles til to enheter når som helst. Venstre side av hodetelefonen har et kontrollsystem som er praktisk og også går gjennom apple-enheten din gjennom Siri, som er kult. Ikke å glemme bruken av håndfrisamtaler med den innebygde mikrofonen på hodetelefonen. Kult design fantastisk hodetelefon verdt å sjekke ut gutta!  

 

JLab: Hvis du måtte velge tre ord for å beskrive OMNI, hva ville de da være?

Nova: Komfortabel. Slick. Sexy. 

 

For å forhåndsvise deres nye album "Safety In Numbers", besøk MTV.com