August 21, 2015

Møt administrerende direktør, Win Cramer

Merk: Dette er den første i a serie blogger hvor du møter mennesker fra #TeamJLab ​​(Insiders) - og få en topp i den indre funksjonen til JLab Audio og det som driver oss til å være det mest tilgjengelige lydselskapet i bransjen. Vår oppgave er å styrke en aktiv livsstil gjennom utrolig lyd, inspirert design og innovativ teknologi uten rockstar-prisen.

Møt Win

Som en 15 år elektronikkveteran med et samvittighetsfullt øre for lyd, blir jeg pumpet til å lede det fantastiske JLab-teamet. Jeg brenner for godt designet lyd som alle har råd til (eller som advokaten min vil si "er tilgjengelig for alle.") JLab-merkevaren er ikke bare min "jobb", det er livet mitt. Pokker, du finner kona og 10 åringen som slår merkevaren til vennene sine! Jeg er henrykt over produktene vi har, smilene vi gir kundene våre og for fremtiden. Dette teamet er legit !!! Jeg er en ivrig sportsfan, #boomersooner, og etter å ha hatt dressen på Wall Street, er jeg definitivt en t-skjorte og en shorts slags fyr. Selv om moren min foretrekker mer profesjonell antrekk. 

Mine favorittlåter

Jeg hører på alle slags musikk og har den definitivt på til enhver tid. Det være seg å kaste de fantastiske trekkene til slutten av 90s rap, chilling til Pink Floyd eller rocke ut til Motley Crue, min smak er grenseløs. Musikk har evnen til å endre holdningen din og få deg til å gjøre ting du aldri trodde var mulig. Det er som steroider, uten bivirkningen av kviser.

Topp 5 JLab-produkter

http://www.jlabaudio.com/collections/fitness/products/epic-bluetooth-earbuds

  • Det beste for telefonsamtaler: Noen av våre mikrofonmodeller er fantastiske! Når det er sagt, finner jeg meg selv i bruk avCORE ved skrivebordet mitt ogMETAL I bilen.

  • Best under $ 50: Kablet EPIC er en sinnssyk verdi for under $ 50. Vi presset grensene for sjåførstørrelse for å få det til å høres ut som om du har på deg en full hodetelefon med overør! Hvis du prøver dette og hater det, må du også hate valper. Hvem hater valper?

  • Best under $ 20: Å være at jeg elsker EPIC kablet, er et fint skritt ned i prisenCORE. Den inkluderer Cush Fins ™ og har store drivere som virkelig hjelper lyden til å skinne. For under $ 20 dollar er de en stjeling!

  • Beste for reiser:EPISK BT orOmni. Jeg bruker begge deler når jeg reiser når jeg hater ledninger mens jeg er i flyet eller går gjennom en flyplass.

  • Hustruens favoritt: Kona brukerNEON Earbuds med de ekstra små tipsene. Hun er vår største talsmann for sikker! Jeg gikk opp på henne og snakket med en gruppe kvinner forleden og hørte henne skamme Apple ørepropper og skyve JLab NEON. Det var et stolt øyeblikk for å si det mildt. Og hun er fantastisk. Jeg er en heldig fyr.

Følg Win

Vil du se mer fra administrerende direktør? Følg ham på Twitter: @wincramer eller Instagram @wincramer.

#FINDYOURGOOgså i News

MLS All-Star Week
MLS All-Star Week

Juli 26, 2019

MLS All-Star Week starter i morgen, der den beste av MLS vil møte mot Atletico de Madrid! Hvis du er i Orlando-området, husk å komme inn på de forskjellige begivenhetene.

Les mer

MLS All-Star Giveaway
MLS All-Star Giveaway

Juli 26, 2019

Neste uke er JLab på vei til MLS All-Star-uke i Orlando, Florida! Hvis du ikke er i Orlando-området, vil vi fortsatt hjelpe deg med å bli pumpet om det, og hvis du er der ... bli enda mer spent!

Les mer

Latency and Audio Lag
Latency and Audio Lag

Juli 16, 2019

Med et øyeblikk blink. Umiddelbart. Vi snakker ofte om latency i hverdagen - og nå snakker vi om det med hensyn til tiden det tar før et lydsignal kommer fra enheten din til hodetelefonene.

Les mer