Møt Reed Crawford, industridesigner

Merk: Dette er en blogg, i en serie blogger hvor du møter mennesker fra #TeamJLab ​​(Insiders) - og få en topp inn i det indre arbeidet til JLab Audio og hva som driver oss til å være det mest tilgjengelige lydselskapet i bransjen. Vårt oppdrag er å forbedreance en aktiv livsstil gjennom utrolig lyd, inspirert design og nyskapende teknologi uten rockstar-prisen.

Møt Reed

Jeg elsker lampe.

Mine favorittlåter

Jeg er musikkfanatiker og elsker teknologi / innovasjon. Det er bare naturlig at jeg prøver å smelte sammen disse to kjærlighetene for å skape de beste brukeropplevelsene i hvert eneste nytt produkt.

 

Topp 5 JLab-produkter

Beste for løping: Jeg brukerEpiske Bluetooth-ørepropper for lange løp. Så skal jeg brukeEpiske ørepropper for vektløfting, noe som gir en god segl for å blokkere Justin Bieber-forurensningen på treningsstudioet.

 

 

Det beste for telefonsamtaler: Jeg skal bruke Episke ørepropper og Omni Bluetooth-hodetelefoner. Begge høres bra ut og har stor klarhet over mikrofonen, selv med en overflodance av omgivende støy ... så moren min forteller meg.

 

 

Best under $ 50: Episke ørepropper på grunn av den upåklagelige lyden og den tilpassede passformen. Selv om jeg er litt partisk, er alle lydvennene mine overbevist om at disse er fantastiske. 

 

 

Beste for reiser: Jeg likerCore Ørepropper for lange flyreiser. De er så behagelige at jeg til og med sovner i den 'gråtende babyen med barn som sparker i setet'.

 

 

Hustruens favoritt: Fordi hun ikke elsker ørepropper i øre eller store hodetelefoner, fant hun ut at hun elsker det nye Neon Headphones!

Følg Reed

Vil du se mer fra vår industrielle designer Reed? Følg ham på Instagram @reeders920 eller la ham noen spørsmål nedenfor!

#RockItOut