Møt Izzy Cuibus, grafisk designer

Merk: Dette er en blogg, i en serie blogger hvor du møter mennesker fra #TeamJLab ​​(Insiders) - og få en topp inn i det indre arbeidet til JLab Audio og hva som driver oss til å være det mest tilgjengelige lydselskapet i bransjen. Vårt oppdrag er å forbedreance en aktiv livsstil gjennom utrolig lyd, inspirert design og nyskapende teknologi uten rockstar-prisen.

Møt Izzy

Jeg er opprinnelig fra Romania, men flyttet til San Diego da jeg var ung og har hatt glede av å bo her siden. Jeg elsker friluftsliv, og jeg er alltid ute etter et eventyr, fottur eller løp. På fritiden liker jeg å henge med venner, gå på konserter, spille ølpong, "prøve" DIY-prosjekter, eller bare slappe av hjemme med litt TV eller låter. Jeg elsker å jobbe på JLab Audio fordi det er et morsomt, kreativt miljø med et dedikert team som tror på produktene våre.

Min favorittlyd

Musikk er en enorm kilde til inspirasjon og utgivelse for meg, og variasjon er nøkkelen! Jeg er en ivrig 80-fan, men hører på alt fra rock, metal, indie og elektronisk. Jeg kan ærlig si at jeg slapper av å gå på konserter.

  

 

Topp 5 JLab-produkter

  • Beste for løping:  Episke Bluetooth-ørepropper. Jo mindre distraksjoner mens du løper, jo bedre. Jeg setter virkelig pris på følelsen av frihet uten ledninger, og lyden er fantastisk.

 http://www.jlabaudio.com/collections/earbuds/products/epic-bluetooth-earbuds?variant=1104204377

  • Beste for å slappe av: Omni Bluetooth-hodetelefoner. Disse hodetelefonene er superkomfortable når du trenger litt nedetid, og blokkerer også støy utenfor. Jeg har romkamerater, så disse er nødvendige.

  • Beste følgesvenn: Crasher Bluetooth-høyttaler - Denne elskelige lille høyttaleren er perfekt for alle reiser eller aktiviteter. Det har et langvarig batteri og fungerer som en enhetslader. Jeg tar det på camping.

JLab Audio Crasher Bluetooth-høyttaler

  • Best under $ 50: Episke ørepropper.De har et førsteklasses utseende og har en veldig komfortabel og sikker passform. Jeg bruker disse hjemme.

 

  • Best under $ 20: CORE Custom Fit øretelefoner. De dagene jeg glemmer Epic Bluetooth-enhetene mine, bruker jeg Core-øreproppene mine til å trene. De er rimelige, har en sikker passform, og jeg elsker fargene!

Følg Izzy

Vil du se mer fra vår grafiske designer Izzy? Følg henne på Instagram @ Infin.Izzy!

#RockItOut