November 23, 2015

Møt Izzy Cuibus, grafisk designer

Merk: Dette er en blogg, i en serie blogger hvor du møter mennesker fra #TeamJLab ​​(Insiders) - og få en topp i den indre funksjonen til JLab Audio og det som driver oss til å være det mest tilgjengelige lydselskapet i bransjen. Vår oppgave er å styrke en aktiv livsstil gjennom utrolig lyd, inspirert design og innovativ teknologi uten rockstar-prisen.

Møt Izzy

Jeg er opprinnelig fra Romania, men flyttet til San Diego da jeg var ung og har hatt glede av å bo her siden. Jeg elsker friluftsliv og er alltid oppe på et eventyr, går eller løper. På fritiden liker jeg å henge med venner, gå på konserter, spille øl-pong, "prøve" DIY-prosjekter eller bare slappe av hjemme med TV eller melodier. Jeg elsker å jobbe på JLab Audio fordi det er et morsomt, kreativt miljø med et dedikert team som tror på produktene våre.

Min favorittlyd

Musikk er en enorm kilde til inspirasjon og utgivelse for meg, og variasjon er nøkkelen! Jeg er en ivrig 80-fan, men hører på alt fra rock, metal, indie og elektronisk. Jeg kan ærlig si at jeg slapper av å gå på konserter.

Topp 5 JLab-produkter

  • Beste for løping: Episke Bluetooth-ørepropper. Jo mindre distraksjoner mens du løper, jo bedre. Jeg setter virkelig pris på følelsen av frihet uten ledninger, og lyden er ypperlig.

http://www.jlabaudio.com/collections/earbuds/products/epic-bluetooth-earbuds?variant=1104204377

  • Beste for å slappe av: Omni Bluetooth over-ear hodetelefoner. Disse hodetelefonene er superkomfortable når du trenger litt nedetid, og blokkerer også støy utenfor. Jeg har romkamerater, så dette er nødvendig.

  • Beste følgesvenn: Crasher Bluetooth-høyttaler - Denne elskelige lille høyttaleren er perfekt for alle reiser eller aktiviteter. Det har et langvarig batteri og fungerer som en enhetslader. Jeg tar det på camping.

JLab Audio Crasher Bluetooth Speaker

  • Best under $ 50: Episke Premium ørepropper.De har et førsteklasses utseende og har en veldig komfortabel og sikker passform. Jeg bruker disse hjemme.

  • Best under $ 20: CORE tilpassede ørepropper. På de dagene jeg glemmer Epic Bluetooth-er, bruker jeg Core øreproppene mine til å trene. De er rimelige, har en sikker passform, og jeg elsker fargene!

Følg Izzy

Vil du se mer fra vår grafiske designer Izzy? Følg henne på Instagram @ Infin.Izzy!

#RockItOutOgså i News

MLS All-Star Week
MLS All-Star Week

Juli 26, 2019

MLS All-Star Week starter i morgen, der den beste av MLS vil møte mot Atletico de Madrid! Hvis du er i Orlando-området, husk å komme inn på de forskjellige begivenhetene.

Les mer

MLS All-Star Giveaway
MLS All-Star Giveaway

Juli 26, 2019

Neste uke er JLab på vei til MLS All-Star-uke i Orlando, Florida! Hvis du ikke er i Orlando-området, vil vi fortsatt hjelpe deg med å bli pumpet om det, og hvis du er der ... bli enda mer spent!

Les mer

Latency and Audio Lag
Latency and Audio Lag

Juli 16, 2019

Med et øyeblikk blink. Umiddelbart. Vi snakker ofte om latency i hverdagen - og nå snakker vi om det med hensyn til tiden det tar før et lydsignal kommer fra enheten din til hodetelefonene.

Les mer