Møt Terra Teat, markedsføring

Merk: Dette er en del av en serie blogger hvor du møter mennesker fra #TeamJLab ​​(Insiders) - og få en topp inn i det indre arbeidet til JLab Audio og hva som driver oss til å være det mest tilgjengelige lydselskapet i bransjen. Vårt oppdrag er å forbedreance en aktiv livsstil gjennom utrolig lyd, inspirert design og nyskapende teknologi uten rockstar-prisen.

Terra (til venstre) på CEWeek i New York med Shannon Simpson (til høyre), og tok imot prisen Best in Show for Epic Bluetooth Earbuds.

Møt Terra

En selvutnevnt multi-tasker, jeg elsker familie, sport og å være en del av #TeamJLab. Etter 10+ år i markedsføring for flere sportsutstyrsselskaper, føler jeg at jeg har funnet sweet spot på JLab Audio, hvor jeg kan jobbe i et fantastisk miljø, markedsføre fantastiske produkter og teknologi, og fremdeles har en forbindelse til en aktiv, fitness livsstil. Og jeg elsker å oppdra to fantastiske barn (3 og 9 år).

Mine favorittlåter

Musikk inspirerer meg til å løpe videre (takk RockMyRun). Holder meg fokusert (arbeid). Og skaper stemning (mannen min vil si at den alltid kan bruke forbedring). Jeg lytter til alt, og når du er i tvil, vil jeg dra til hits eller country. Jeg er hsom gir opp en Garth Brooks-konsert senere denne måneden - og burde kjenne hver eneste sang!

 

  

Topp 5 JLab-produkter                   

 • Beste for løping: jeg brukerdeEPISK Bluetooth med små gelespisser. Jeg har faktisk logget litt seriøs tid med disse og ikke vært forsiktig mens jeg trente for første halvmaraton. Jeg er sannsynligvis 100 miles inn.

Go-tos mine på lang sikt. #flatlay #ootd #run gear som gjør meg #runhappy.

Et bilde postet av Terra Teat (@jlabterra) den

 • Beste for kontoret: Jeg elsker Flex hodetelefoner for arbeid. Vi jobber i et fantastisk, åpent område, så når jeg trenger å konsentrere meg og komme i sonen, spretter jeg Flex-hodetelefonene på!

 • Best under $ 20:De Core Ørepropper er så behagelige og designet for et litt mindre øre. Jeg bruker små tips og bruker noen ganger den lille finnen. Verdien er utrolig med Cush Fins. Jeg er spent på noen Core-lignende ørepropper vi lanserer senere i år!

  Core #earbuds roadtrippin '. # hodetelefoner #stil #behag #mandag #rockitout #jlabaudio #jlab #flyging

  Et bilde postet av Terra Teat (@jlabterra) den

  • Beste for hjemmet: Vi sprenger Crasher 2.0-høyttaler for våre griller og sammenkomster. Det ender vanligvis ute på terrassen.

  • Beste for barna: Disse kompisene har for alvor reddet meg ... når jeg trenger å ta 3-åringen min til et Carlsbad Youth Baseball-styremøte, plugger jeg henne inn i en video for å holde henne opptatt. Takk JBuddies!

  Følg Terra

  Vil du se mer fra Terra? Følg henne på Twitter: @jlabterra eller Instagram @jlabterra

  #RockItOut