November 09, 2015

Møt Terra Teat, markedsføring

Merk: Dette er en del av en serie blogger hvor du møter mennesker fra #TeamJLab ​​(Insiders) - og få en topp i den indre funksjonen til JLab Audio og det som driver oss til å være det mest tilgjengelige lydselskapet i bransjen. Vår oppgave er å styrke en aktiv livsstil gjennom utrolig lyd, inspirert design og innovativ teknologi uten rockstar-prisen.

Terra (til venstre) på CEWeek i New York med Shannon Simpson (til høyre), og mottok prisen for beste i show for Epic Bluetooth Earbuds.

Møt Terra

En selvutnevnt multi-tasker, jeg elsker familie, sport og det å være en del av #TeamJLab. Etter 10 + år i markedsføring for flere sportsutstyrsbedrifter, føler jeg at jeg har funnet det søte stedet på JLab Audio, hvor jeg kan jobbe i et fantastisk miljø, markedsføre fantastiske produkter og teknologi, og fremdeles har en forbindelse til en aktiv, fitness livsstil. Og jeg elsker å oppdra to kjempebra barn (i alderen 3 og 9).

Mine favorittlåter

Musikk inspirerer meg til å løpe videre (Thanks RockMyRun). Holder meg fokusert (arbeid). Og skaper en stemning (hubby vil si at den alltid kan bruke forbedring). Jeg lytter til alt, og når jeg er i tvil, vil jeg dra til treff eller land. Jeg er hsom gir opp en Garth Brooks-konsert senere denne måneden - og burde kjenne hver eneste sang!

Topp 5 JLab-produkter

 • Beste for løping: jeg brukerdeEPISK Bluetooth med små gelespisser. Jeg har faktisk logget litt seriøs tid med disse og ikke vært skånsom mens jeg trente for mitt første halvmaraton. Jeg er sannsynligvis 100 miles i.

Go-tos mine på lang sikt. #flatlay #ootd #run gear som gjør meg #runhappy.

Et bilde postet av Terra Teat (@jlabterra) den

 • Beste for kontoret: Jeg elsker Flex hodetelefoner for arbeid. Vi jobber i et fantastisk, åpent område, så når jeg trenger å konsentrere meg og komme i sonen, spretter jeg Flex-hodetelefonene på!

 • Best under $ 20:De Core Ørepropper er så behagelige og designet for et litt mindre øre. Jeg bruker små tips og bruker noen ganger den lille finnen. Verdien er utrolig med Cush Fins. Jeg er spent på noen Core-lignende ørepropper vi lanserer senere i år!

  Core #earbuds roadtrippin '. # hodetelefoner #stil #behag #mandag #rockitout #jlabaudio #jlab #flyging

  Et bilde postet av Terra Teat (@jlabterra) den

  • Beste for hjemmet: Vi sprenger Crasher 2.0-høyttaler for våre grilling og sammenkomster. Det ender vanligvis ute på terrassen.

  • Beste for barna: Disse kompisene har for alvor reddet meg ... når jeg trenger å ta 3-åringen min til et Carlsbad Youth Baseball-styremøte, plugger jeg henne inn i en video for å holde henne opptatt. Takk JBuddies!

  Følg Terra

  Vil du se mer fra Terra? Følg henne på Twitter: @jlabterra eller Instagram @jlabterra.

  #RockItOut  Også i News

  JBuds Air vs. Skullcandy Sesh
  JBuds Air vs. Skullcandy Sesh

  Oktober 23, 2019

  Vår JBuds Air True Wireless Earbuds fikk nylig en stor oppgradering, de har nå 24 timer spilletid! Det setter dem på toppen av mange av konkurrentene, inkludert den nye Skullcandy Sesh. Vi sammenlignet dem her for deg ...

  Les mer

  Hvem hører på? Ikke JLab.
  Hvem hører på? Ikke JLab.

  Oktober 23, 2019

  JLab-produktene hører IKKE alltid - det garanterer vi. Mikrofonene våre blir bare aktivert av DEG. DU har valget mellom å slå på den smarte assistenten din, SIRI, Google Assistant, Alexa.

  Les mer

  MLS All-Star Week
  MLS All-Star Week

  Juli 26, 2019

  MLS All-Star Week starter i morgen, der den beste av MLS vil møte mot Atletico de Madrid! Hvis du er i Orlando-området, husk å komme inn på de forskjellige begivenhetene.

  Les mer