Mars 30, 2018

Takk Sony

Mars 30, 2018

Sony Corporation of America
25 Madison Avenue
New York, NY 10022-3211

Til den det måtte gjelde,

Jeg heter Win Cramer, administrerende direktør i JLab Audio. Jeg skriver for å si takk. Eller spesifikt, jeg skriver for å si takk til Masaru Ibuka (Sony Cofounder), Mr. Norio Ohga (konserndirektør) og styreleder Akio Morita. Mens historien går, reiste Mr. Ibuka ofte for forretninger og måtte slenge seg rundt i en stor kassettopptaker for å høre på musikk. Han utfordret Ohga til å lage en bærbar, kun høre båndspillingsenhet, og med den ideen ble Walkman født.

Da den første Walkman ble solgt i USA i 1980, kjøpte jeg ikke en. Snarere stjal jeg pappas originale Walkman i 1984 - med de lyse oransje skumørputer og alt. 1984 var et fantastisk år. LA-OL fant sted, Bruce Springsteens “Born in the USA” hadde nettopp blitt utgitt, og som barn med sykkel, hva var kulere enn å ri rundt med en Walkman-kanal tapet på styret ditt? Jeg kunne argumentere for at det var øyeblikket jeg ble forelsket i elektronikk. Det var øyeblikket musikk ble en konstant del av livet mitt. Det var øyeblikket.

Over tid hadde jeg flere Walkman-er, min favoritt var den gule sportsversjonen jeg fikk til jul i 1990, selv om øreproppene som fulgte med den aldri passet i ørene mine. Jeg foretrakk fortsatt hodetelefonene med de lyse oransje øreputene. Over tid gikk Walkman over til Discman som gikk over til iPod og nå iPhone. Siden 1984 har mye av musikken jeg hører på i dag, forblitt den samme, men leveringsmetoden til musikken har endret seg igjen og igjen. Nå streamer jeg musikk via Spotify til Android-telefonen min som skyver et Bluetooth-signal som bærer lydene fra “Born in the USA” til mine in-ear JLab Epic ørepropper. Ofte får jeg fremdeles den samme følelsen av å sykle uten å bry meg i verden, lytte til musikk.

I denne ånden ville jeg gå tilbake. Jeg ønsket at minnene skulle bli enda sterkere. Så, vi i JLab Audio, opprettet Rewind Wireless Retro Headphone. Det er et nikk til fortiden mens du nyter nåtiden og fremtiden. En trådløs Bluetooth-versjon av hodetelefonene med hint av originalen. Rewind-hodetelefonene har en batterilevetid på 12 timer, tilpasset EQ3 lyd, et kjempeflott lett metallband, og selvfølgelig de lyse oransje øreputene som gjorde dette produktet så merkbart.

Jeg skriver dette for å si takk. På noen måter hjalp Sony med å plante et frø som fortsetter å vokse. Jeg skriver for å si takk for at du skapte en gnist i et barn som fortsetter å brenne. Jeg skriver for å si takk for at du introduserte meg for musikk. Jeg håper JLab med tiden kan ha samme innvirkning.

Takk, Sony.

JLab administrerende direktør Win Cramer

Vinn Cramer

Administrerende direktør, JLab AudioOgså i News

MLS All-Star Week
MLS All-Star Week

Juli 26, 2019

MLS All-Star Week starter i morgen, der den beste av MLS vil møte mot Atletico de Madrid! Hvis du er i Orlando-området, husk å komme inn på de forskjellige begivenhetene.

Les mer

MLS All-Star Giveaway
MLS All-Star Giveaway

Juli 26, 2019

Neste uke er JLab på vei til MLS All-Star-uke i Orlando, Florida! Hvis du ikke er i Orlando-området, vil vi fortsatt hjelpe deg med å bli pumpet om det, og hvis du er der ... bli enda mer spent!

Les mer

Latency and Audio Lag
Latency and Audio Lag

Juli 16, 2019

Med et øyeblikk blink. Umiddelbart. Vi snakker ofte om latency i hverdagen - og nå snakker vi om det med hensyn til tiden det tar før et lydsignal kommer fra enheten din til hodetelefonene.

Les mer