Juli 17, 2018

SI Swimsuit Runway har JBuddies

Heads snudde i Miami i helgen under SI Swimsuit-rullebaneshowet av andre grunner enn badedraktene. SI feiret alle kvinner, og vi er personlig opptatt av Mara Martin mens hun gikk nedover rullebanen og ammet sin 5 måneder gamle datter - som berget vår JBuddies Folding Headphones for å holde støyen nede på de små ørene hennes!

Wow! FOR EN NATT! Ord kan ikke engang beskrive hvor fantastisk jeg føler meg etter å ha blitt valgt til å gå rullebanen for @si_swimsuit. Alle som kjenner meg, vet at det har vært en livslang drøm for meg. Jeg kan ikke tro at jeg våkner til overskrifter med meg og datteren min i dem for å gjøre noe jeg gjør hver dag. Det er virkelig så ydmyk og uvirkelig å si det mildt. Jeg er så takknemlig for å kunne dele denne meldingen og forhåpentligvis normalisere amming og også vise andre at kvinner KAN gjøre det hele! Men for å være ærlig, den virkelige grunnen til at jeg ikke kan tro at det er en overskrift, er fordi den ikke burde være en overskrift !!! Historien min om å være mor og mate henne mens jeg går er bare det. I går kveld er det langt mer fortjent overskrifter som verden vår bør se. En kvinne kommer til å starte opp leir om to uker for å tjene landet vårt (beklager at jeg ikke kjenner IG-håndtaket ditt 🤦🏽‍♀️), en kvinne hadde en mastektomi (@allynrose), og en annen er en kreftoverlevende, 2x paralympisk gull medaljevinner, så vel som en mor selv (@bren_hucks you rock) Det er historiene som vår verden burde diskutere !!!! Bare tenker på alt det som var representert der ... Jeg trenger desperat å takke mest mulig @mj_day for dette. Hun støttet meg i det jeg gjorde i går kveld. Uten hennes støtte ville dette ikke en gang blitt diskutert !!!! Hun og hele Sports Illustrated-familien er det mest fantastiske og utrolige teamet å ha jobbet med. TAKK for at du lar alle 16 av oss være våre ekte selv, sterke vakre kvinner !!! På grunn av deg skal datteren min vokse opp i en bedre verden, hvor hun alltid vil føle seg slik !!!!!! Til slutt, til hver eneste kvinne som berget den rullebanen med meg. Være stolte. Jeg vet at jeg er av deg! Dere har alle inspirert meg på utenkelig måter. Jeg elsker dere alle!!! #siswimsearch

Et innlegg delt av Mara Martin (@_maramartin_) på

Vi er ekstremt stolte av Mara og SI Badedrakt for å vise hvor sterke kvinner er! Takk Mara for at hun valgte JLab for å holde ørene dine trygge og henne en lykkelig baby!

modell med baby og jbuddies

Handle våre JBuddies her:Også i News

JBuds Air vs. Skullcandy Sesh
JBuds Air vs. Skullcandy Sesh

Oktober 23, 2019

Vår JBuds Air True Wireless Earbuds fikk nylig en stor oppgradering, de har nå 24 timer spilletid! Det setter dem på toppen av mange av konkurrentene, inkludert den nye Skullcandy Sesh. Vi sammenlignet dem her for deg ...

Les mer

Hvem hører på? Ikke JLab.
Hvem hører på? Ikke JLab.

Oktober 23, 2019

JLab-produktene hører IKKE alltid - det garanterer vi. Mikrofonene våre blir bare aktivert av DEG. DU har valget mellom å slå på den smarte assistenten din, SIRI, Google Assistant, Alexa.

Les mer

MLS All-Star Week
MLS All-Star Week

Juli 26, 2019

MLS All-Star Week starter i morgen, der den beste av MLS vil møte mot Atletico de Madrid! Hvis du er i Orlando-området, husk å komme inn på de forskjellige begivenhetene.

Les mer